hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tavla på älsklingarna upphängd! 🐶❤️

I helgen har mamma fixat en hel del med mitt rum. Gjort det mysigare och mer hemtrevligt. Jag ska visa bilder på hur fint jag har det i mitt rum imorgon. Men jag tjuvstartar med en bild. Mamma hängde upp en tavla som är en inramad bild på hundarna. Det är jag som tagit bilden och den är superfin. Lina har ett exemplar och Tyra och Tjorvens matte och husse har ett och deras är upphängd på väggen. Nu är även min det!

Jag älskar verkligen den här bilden på vovvarna! Tycker den är så fin och hundarnas personlighet är fångad på bilden och de är så fina tillsammans. Jag är väldigt glad att denna bild äntligen sitter upphängd på min vägg. Tack mamma för att du hängde upp den för mig! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Superfin bild och tavla! : ) Gillar verkligen din tapet också. Gissar att det inte var alltför lätt att få vovvarna sitta så fint på rad, väldigt bra gjort av dig som fotograf ; ) Många kramar fina vän <333

Svar: Visst är den bilden fin! Älskar den! <3 Tapeten med alla träd är också fin! :) Nej, det var inte det lättaste. Men bilden är tagen för typ 2-3 år sedan så då hade jag en aning mer energi att ta bra bilder och få hundarna att sitta fint på rad. Tror inte det hade varit lika enkelt idag! ;)
Många kramar till dig, finaste Katarina <333
Hanna Andersson