hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är bonushundarna återigen här som vanligt!

 Förra veckan hade vi inte våra älskade bonushundar Tyra och Tjorven hos oss någonting, varken måndag eller onsdag. Men nu är ordningen återställd och Lina ska strax ge sig iväg och hämta de små liven. Jag ser mycket fram emot att få extra sällskap här i sängen. 
 
Japp, tre stycken. Perfekt antal! 🐶❤️🐶❤️🐶❤️
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost vilket är allt annat än lätt när aptiten är som bortblåst och illamåendet ständigt närvarande. Till helgen brukar Lina köpa min favoritchoklad till mig, marabou mjölkchoklad som räcker över hela helgen. Men på grund av min totala aptitlöshet har jag endast ätit några få bitar. Det är ett dåligt tecken. Som när min varmblodiga pappa fryser eller när en matglad labrador matvägrar. Då är det dags att dra öronen åt sig för då är det något som verkligen inte stämmer. Och att det är något, eller snarare tusen olika saker, som inte stämmer med mig och min sjuka kropp och hjärna vet vi ju redan. Att jag knappt rört min favoritchoklad något alls är bara ännu ett kvitto, en bekräftelse på det. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: