hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En vit och vacker Azalea!

Mamma köpte ju en superfin vit orkidé till mitt rum i samband med att hon gjorde fint och inredde och fixade. Orkidén står på fönsterbrädan och är vacker. Men så kom mamma på att jag ju tillbringar hela dagarna i hennes och pappas säng, i deras sovrum. Och där har jag ingen blomma att titta på. Ingen fin blomma som lyser upp och piggar upp med sin skönhet. Så mamma köpte en blomma dit så jag har en blomma att titta på på dagtid. Väldigt gulligt av henne! Hon är så snäll och omtänksam, min kära mor. Tack så mycket mamma för att du alltid tänker ett varv extra och gör så att jag får det så bra som möjligt. Tack!  
 
Så här ser den ut, den vita och vackra azalean! Visst är den fin?! Jag tycker verkligen om vita blommor även om andra färger också kan vara riktigt fina att titta på. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: