hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Höst i New York City! 🍁🗽

Planet från New York landar på Landvetter flygplats vid 18 ikväll. Jag saknar henne riktigt mycket nu så jag hoppas de inte blir försenade.

Mamma har skickat några bilder på ett höstligt New York City som jag vill dela med mig av. Det är så vackert där. Tänk att ta en promenad i ett höstligt Central Park med hundarna och andas in den kyliga höstluften. Njuta, bara vara. Leva. Åh så härligt. När nu inte jag kan uppleva det är jag väldigt glad att mamma fått uppleva just det. Och att mamma och pappa ska till New York City igen (fast första gången för pappa) i april. Då får de uppleva våren där också. Avundsjuk? Jag? Ja! Något otroligt...

Vackert! Mycket vackert. Jag älskar hösten! Och New York. Någon gång i framtiden hoppas jag att jag får möjligheten att åka dit. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 ME alltidvila
skriven :

Å jag blir också så avundsjuk, detta är ett av mina drömresemål. Men jag hoppas din mamma haft det superkul! Kram <3

Svar: Samma här! Ja, hon har haft det superbra så jag är så glad för hennes skull. Men det är skönt att ha henne hemma igen så vi kan kramas, prata och skratta tillsammans! Kram <3
Hanna Andersson