hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse i vitsippebacken och vårsolen! 🐶☀️

Lina och Trisse var ute i skogen som ligger precis vid vårt hus. Det är en kulle med ängar på baksidan och lite hus, vårt bland annat, på framsidan. Den lilla skogen har Lina och jag byggt många kojor i och och det berget på kullen har vi klättrar i många gånger, varav en gång ramlade Lina och fick hjärnskakning. Nu för tiden är skogen tyvärr ganska igenväxt och det är inte så många barn som är där och leker längre. Inte som på vår tid. Lina och Trisse var i alla fall där på kullen, i skogen, idag. Och Trisse fick agera modell i vitsipporna och vårsolen. Lina skickade bilderna till mig och de blev riktigt bra, tycker jag!

 Trisse är inte helt olika tjuren Ferdinand, det ser vi inte minst här när han står och luktar på blommorna! 

Full fart, en riktig action-bild! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Såå vackra vår-bilder och så stilig pojke! Kram

Svar: Lina är duktig på att fota! <3 Han är så stilig! Och världens goaste lille pojke! <3 kram
Hanna Andersson

2 Camilla
skriven :

ME med i media! 😍

http://www.etc.se/kultur-noje/henrik-berggren-jag-har-avundats-den-normala-tillvaron

Svar: Tack för tipset! Det är bra att ME tas upp i media, men jag är inte helt glad åt det Henrik säger i media om sjukdomen. Bland annat kallar han ME för Kroniskt trötthetssyndrom vilket är uppåt väggarna fel!
Hanna Andersson