hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Onsdags-fredag...?!

Idag är det onsdag, men det känns som fredag. Anledningen till det är att det är en röd dag imorgon. Och då blir det lite fredagsmys ikväll för att starta igång den mysiga ledigheten med familjen. Konstigt att ha fredagsmys på en onsdag, men det är så det blir idag eftersom det är lördag, eller egentligen torsdag, imorgon. Förvirrande är vad det är detta med veckodagar och röda dagar och extra ledighet hit och dit. Men jag ska inte klaga. Mamma och pappa får två dagars välbehövlig extra ledighet och vila och vi åker ut i till stugan lite senare idag och få hela fyra dagar där ute. Inte så tokigt! Trevlig onsdags-fredag önskar jag er alla!

Trisse bryr sig inte det allra minsta om det är onsdag, fredag eller om det kanske är onsdags-fredag för ovanlighetens skull. Inte så länge han får massa mys, kärlek, promenader, aktivering, vatten och mat. Och det får han såklart varje dag! Vardag, helgdag, röd dag, ledig dag, vanlig dag eller ovanlig dag. Spelar ingen som helst roll! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Önskar också dig en fin helg. Hoppas du får må så bra som möjligt. (Gosig bild på Trisse). Stor kram <3

Svar: Tack så mycket, snälla Katarina! <3 Detsamma! Visst är han söt, min lille Trisse-pojk! <3
Stor kram <3
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Du är så härlig, haha. Glad onsdags-fredag på dig också! Eller så rör man till det ytterligare med lillördag-lillsöndag ;)

http://nouw.com/bellss

Svar: Haha tack Bella <3 Tack så mycket! ;) Haha ja, så kan man också se på det, om man vill vara så krånglig! ;)
Hanna Andersson

3 Jessica Högberg
skriven :

Förvirrande och skönt. Hoppas vistelsen i stugan blir underbar!

Svar: Precis, både förvirrande och skönt på samma gång! Tack så mycket!
Hanna Andersson

4 Netti Starby
skriven :

Jag tycker också att det känns som fredag och du får ha en fortsatt mysig dag! <3 Kramis

Svar: Ja, det blir lite knasigt! Tack så mycket! Detsamma <3 Kram
Hanna Andersson

5 N
skriven :

Eller så är det fredags-lördag... För imorgon är det ju söndag (röd dag) :P

Svar: Ja, precis! Så långt tänkte jag inte, men det har du såklart rätt i! ;)
Hanna Andersson