hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Krasch. Dålig och långsam återhämtning. Krasch igen.

Nu är vi hemma igen. Skönt att vara hemma igen i min vanliga säng och ha alla mer anpassning i hemmet som är här men inte ute i stugan. När jag väl är ute i stugan trivs jag och vill inte åka hem, där ute får jag alltid känslan av ledighet och sommar och sol vilket är en trevlig känsla. Därför var jag inte så sugen på att åka hem i eftermiddags, men eftersom de andra ska arbeta och vi ska ha bonushundarna här hos oss imorgon var det absolut smidigast att åka hem. Det blev ingen lång vistele där i stugan denna gpng, men vi ska dit snart igen. Nästa helg tror jag. Detta åkandet fram och tillbaka är verkligen jobbigt, men det är ju nödvändigt för att komma dit. Och är vi på landet måste vi hem igen när helgen är slut. Så detta flyttande fram och tillbaka som jag tycker är så jobbigt är dessvärre ett måste. Jag vill ofta slippa flyttandet och vara kvar hemma. Men de andra vill ut till landet så fort tillfälle ges så då är jag så illa tvungen att följa med eftersom jag inte klarar mig själv hemma. Det är såklart mysigt att vara i stugan. Men nu är jag totalt, totalt slut efter flytten hem. Bara att vila upp sig inför nästan helg då flyttlasset går igen. Alltid detta kämpande. Krasch. Långsam och dålig återhämtning. Krasch igen. Långsam och dålig återhämting och så krasch igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

Förstår du är trött av flytten mellan hem och stugan. Låter ändå som stugan får dig må bra :)

Svar: Det är mycket uttröttande. Men ändå mysigt att vara i stugan, så det får vara värt det konstanta kraschandet! ;)
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Förstår att det är jobbigt för dig med resorna. Samtidigt så låter det sååå mysigt att ni har stugan att åka till. Lite skönt också att få byta miljö, tror vi alla sjuka skulle behöva det ibland även fast det så klart tar på den minimala energin. Hoppas du får lugn och vila nu de kommande dagarna och får mysa med bonusvovvarna också.
Kram <3

Svar: Ja, dels resorna i sig att sitta i bilen är väldigt krävande och svårt för ryggen. Och så själva packandet och planerandet som jag ju blir en del av även om jag inte hjälper till rent fysiskt. Jo, verkligen. Det är alltid skönt att få lite miljöombyte och se andra väggar några dagar! Tack så mycket, jag har inga vårdbesök alls denna vecka så jag får satsa allt på återhämtning tills torsdag då vi åker ut till landet igen!
Kram <3
Hanna Andersson