hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Att jag inte vilar ihjäl mig...!

Denna dag har varit precis som alla andra. Jag har vilat, vilat och vilat ännu mer. Det mesta jag rört mig har varit de få meterna mellan säng och toa och soffa. Jag är fullkomligt kraschad efter gårdagens aktivitet. Men det gör ärligt talat inte så stor skillnad. Det är lika illa att må "vanligt" pyton-dåligt som extra pyton-dåligt. Skillnaden är inte så stor. Alla symtom finns där redan, det är bara en fråga om de är väldigt starka/svåra eller extra starta/svåra.

Jag har endast ätit frukost och middag idag. Och lite chips (jag äter ALDRIG chips, vet inte vad som flög i mig!) på hela dagen. Det är inte lätt att vara för utmattad för att orka äta. Hoppas jag kan få i mig lite mer mat och vätska imorgon istället. Nu ska jag snart gå och lägga mig "på riktigt", alltså för natten. Skillnaden är inte så stor där heller med tanke på att jag inte gör annat än ligger i sängen i mitt nattlinne och stirrar upp i taket, alternativt försöker drömma mig bort. Dag som natt. Att jag inte vilar ihjäl mig...!

Trisse och hans bästis Kalle-Kamel! 

Här är två till som vilar väldigt mycket! Men till skillnaden på mig och Kalle är Trisse i alla fall ute och går promenader. Och idag har han varit ute i sommarstugan med sin mormor, det har inte Kalle och jag! Vi vilade istället såklart. Vad annars?! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: