hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fläder i allt och fläder överallt! 😍

Nu är flädersaften färdig! Den blev färdig igår till och med, så vi smakade igår. Den blev väldigt god, mamma gjorde ett mycket bra jobb! Så nu när hon jag gjort succé med flädersaft två år i rad tänker jag att mamma ska utnyttja sin fläder-kunskap och det faktum att hon snart ska ge sig ut och plocka fler fläderblommor så hon kan göra ännu mer gott till oss. Jag har gett henne en rad olika förslag. Flädervin. Fläderlikör. Fläderglass.

Supergod flädersaft! 

 Supergod fläderkaka! Som sockerkaka fast med fläder i! 😍

Fläderkaka var ett annat förslag och det bakade hon igår. Den blev ljuvligt god! Hon är så duktig, min kära mamma. Just därför tycker jag att hon borde experimentera mer. Jag vet att Lina, pappa och jag mer än gärna ställer upp och provsmakar. Så testa på, mamma. Låt fläder-idéerna hagla och kreativiteten i köket flädra! Nej, jag menar flöda!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jessica Högberg
skriven :

Ha ha, marmelad med fläder och lite i gevär är gott!

Svar: Jaså? Marmelad är inte riktigt min favorit och ingefära tycker jag inte alls om! Men ett gevär kanske är gott att knapra lite på? ;)
Hanna Andersson

2 Jessica Högberg
skriven :

Inte gevär men ingefära

Svar: Haha jag förstod det ;) Ibland blir det bara lite fel! ;)
Hanna Andersson

3 Jessica Högberg
skriven :

Lite fel blev det😂

Svar: Haha ja, men så kan det gå! Ingen skada skedd!
Hanna Andersson