hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse och Nya, Stora Tyra! đŸ¶â€ïž

Lina, mamma, pappa och Trisse var ute och gick igÄr kvÀll och dÄ trÀffade de pÄ en ny kompis till Trisse. Hon heter Tyra (precis som Trisses adoptiv-mamma och vÄr bonushund) och Trisse blev blixtkÀr direkt. Vi har vÀl alla "vÄr typ" som vi faller för och Trisses typ Àr Àldre tjejer, ju större desto bÀttre. Och Tyra Àr stor! Hon Àr en Sankt Bernhard pÄ 65 kg, en av mina favoritraser. Minns ni den St:n (som jag förkortar rasen till) som jag trÀffade pÄ MyDog i januari i Är. Stella, som gjorde hela den utflykten genomförbar för mig. Titta i arkivet sÄ kan ni lÀsa om Stellas och mitt möte i början av januari i Är, om ni vill.

Jag önskar sÄ att jag var med igÄr och trÀffade stora fina Tyra. Men tyvÀrr inte, men jag fick i alla fall njuta av bilder pÄ henne. Inte illa det!

Tack till Lina, som frÄgade om hon fick fotografer Tyra eftersom att hennes syster (som ligger hemma och Àr sjuk och som kommer bli super avundsjuk nu) Àlskar St:s sÄ mycket. SjÀlvklart fick hon fotografera Tyra och lila sjÀlvklart blev jag super avundsjuk. Jag vill ocksÄ klappa och mysa med stora Tyra! Jaja. Jag Àr glad att Trisse fick en ny (flick)vÀn!

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

Äh jag tÀnkte direkt bÄtsman!

Jag jag Àr glad för mina tvÄ killar, de hjÀlper mig massor.

Svar: Japp, BÄtsman Àr riktigt fin! En riktig favorit <3
FörstÄr det <3
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Haha Äh, "och Trisses typ Àr Àldre tjejer", du Àr sÄ hÀrlig Hanna!

Svar: Haha men det Àr ju det! ;) haha Du med, Bella <3
Hanna Andersson

3 Heléna
skriven :

Nu Àr jag tillbaka igen finaste Hanna efter ett lÄngt blogguppehÄll <3 Kommer ta ett tag att uppdatera mig, men kommer göra det vartefter.

Vilken fin flickvÀn han har skaffat sig herr Trisse - förstÄr att han föll för henne :D Underbara bilder - tur att Lina förevigar det du missar rent fysiskt sÄ du ÀndÄ kan ta del av det efterÄt pÄ bild <3

MÄnga stora kramar till dig vÀrldens finaste Hanna <333

Svar: Åh sĂ„ roligt! :D Det har varit ett lĂ„ngt uppehĂ„ll, jag har saknat dig men förstĂ„r att pauser Ă€r bĂ„de nödvĂ€ndiga och bra och tycker du gör helt rĂ€tt i att ta pauser dĂ„ och dĂ„!
Trisse har sÄ mÄnga flickvÀnner, igÄr fick han en ny! En liten löpande tik, gissa om han blev kÀr?! ;) Stora Tyra Àr superfin, tycker bÀst om stora hundar egentligen. Men dvÀrgschnauzer Àr mer lagom storlek för oss just nu!
Ja, det Àr tur det! Jag Àr sÄ glad att de andra tar bilder sÄ jag fÄr vara med pÄ ett hörn!
<3

MÄnga stora kramar vÀrldens finaste och mycket saknade Helena <333
Hanna Andersson