hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse och Nya, Stora Tyra! 🐶❤️

Lina, mamma, pappa och Trisse var ute och gick igår kväll och då träffade de på en ny kompis till Trisse. Hon heter Tyra (precis som Trisses adoptiv-mamma och vår bonushund) och Trisse blev blixtkär direkt. Vi har väl alla "vår typ" som vi faller för och Trisses typ är äldre tjejer, ju större desto bättre. Och Tyra är stor! Hon är en Sankt Bernhard på 65 kg, en av mina favoritraser. Minns ni den St:n (som jag förkortar rasen till) som jag träffade på MyDog i januari i år. Stella, som gjorde hela den utflykten genomförbar för mig. Titta i arkivet så kan ni läsa om Stellas och mitt möte i början av januari i år, om ni vill.

Jag önskar så att jag var med igår och träffade stora fina Tyra. Men tyvärr inte, men jag fick i alla fall njuta av bilder på henne. Inte illa det!

Tack till Lina, som frågade om hon fick fotografer Tyra eftersom att hennes syster (som ligger hemma och är sjuk och som kommer bli super avundsjuk nu) älskar St:s så mycket. Självklart fick hon fotografera Tyra och lila självklart blev jag super avundsjuk. Jag vill också klappa och mysa med stora Tyra! Jaja. Jag är glad att Trisse fick en ny (flick)vän!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

åh jag tänkte direkt båtsman!

Jag jag är glad för mina två killar, de hjälper mig massor.

Svar: Japp, Båtsman är riktigt fin! En riktig favorit <3
Förstår det <3
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Haha åh, "och Trisses typ är äldre tjejer", du är så härlig Hanna!

Svar: Haha men det är ju det! ;) haha Du med, Bella <3
Hanna Andersson

3 Heléna
skriven :

Nu är jag tillbaka igen finaste Hanna efter ett långt blogguppehåll <3 Kommer ta ett tag att uppdatera mig, men kommer göra det vartefter.

Vilken fin flickvän han har skaffat sig herr Trisse - förstår att han föll för henne :D Underbara bilder - tur att Lina förevigar det du missar rent fysiskt så du ändå kan ta del av det efteråt på bild <3

Många stora kramar till dig världens finaste Hanna <333

Svar: Åh så roligt! :D Det har varit ett långt uppehåll, jag har saknat dig men förstår att pauser är både nödvändiga och bra och tycker du gör helt rätt i att ta pauser då och då!
Trisse har så många flickvänner, igår fick han en ny! En liten löpande tik, gissa om han blev kär?! ;) Stora Tyra är superfin, tycker bäst om stora hundar egentligen. Men dvärgschnauzer är mer lagom storlek för oss just nu!
Ja, det är tur det! Jag är så glad att de andra tar bilder så jag får vara med på ett hörn!
<3

Många stora kramar världens finaste och mycket saknade Helena <333
Hanna Andersson