hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse med sin mormor och morfar ute på havet! 🐶

Igår var det fint väder hela dagen och på eftermiddagen när mamma och pappa slutat sina jobb och kommit hit ut till stugan igen och fått mat i magen tog de Trisse med sig och åkte ut på havet. Pappa hade fiskespöt med och han fick en liten öring som var alldeles för liten att ta med upp. De åkte runt på låg hastighet och tittade på öar och hade det bara bra. Trisse älskar att åka båt. Han brukar stå framme i fören och spana och så står öronen och mustaschen rakt bak av vinden.

Så vackert! Där står han bra, lille Herr Trisse! 🐶❤️

Han är dessutom väldigt gullig i sin lilla flytväst. Den har två handtag, en på varje sida, så man kan lyfta honom rätt upp som en liten handväska. Känner man för det, och skulle det bedövad, kan man bära honom så en liten bit. Han bryr sig inte om det. Han hänger där så snällt och vikten fördelar fint av flytvästen så det är varken obekvämt eller dumt. Skulle han falla i vattnet är det väldigt bra att handtagen finns och när han badar får han ha flytvästen på sig som stöd och då kan man enkelt lyfta honom i och ur vattnet. Så smidigt så!

Lina jobbade kväll igår och jag var ju såklart inte med på havet men jag är väldigt glad att mamma, pappa och Trisse åkte iväg. Att de åker på utflykter själva och tar vara på det fina vädret och det som är kvar av sommaren!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Så härlig och vacker bild! : ) Trisse har verkligen ett omväxlande liv, gissar i alla fall att han tyckte det var skönt att komma hem till dig i sängen efter båtturen ; )
Önskar dig en så bra kväll som möjligt.
Många kramar fina vän <333

Svar: Visst blev det en fin bild mamma tog <3 Ja, han är med på allt! Verkligen allt! Så som hundar ska ha det :)
Jo, han la sig gärna till rätta på mina fötter sen för han frös lite ute på havet, stackarn. Men vi har inte allt för ont (fast det känns så!) av att sakna varandra lite då och då ;)
Tack, detsamma <3
Många kramar fina vän <333
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Men alltså, så söt i flytvästen!

Svar: Visst är han! Sötast i stan! Eller på havet ;)
Hanna Andersson