hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är det slut med uppmärksamheten för de anonyma idioterna!

Det kändes bra att skriva av mig om detta jag tog upp i morgoninlägget (som jag skrev i natt). Det var dags att få ur mig hur mycket hat jag får av vissa läsare, hur ifrågasatt och nedslagen jag blir hela tiden, varje dag. Jag var en aning nervös innan jag publicerade detta inlägg då jag kände att det alltid finns en risk att hatkommentarerna, hatet mot mig, ökar om man uppmärksammar och erkänner att det pågår. Men jag ville ta den risken. Och jag är beredd på konsekvenserna.

Men hittills har de inte blivit så stora alls! Jag har bara fått en enda "dum" kommentar idag och det var inte ens en hatkommentarer (galet att jag känner mig tacksam över det), utan en korkad kommentar som en okunnig person skrivit. Kort och gott skrev denna anonyma (såklart) person att han/hon inte alls saknar kunskap. För hallå?! "Jag jobbar faktiskt på ett sjukhus!". "Och säger jag att du inte drabbas av de symtom du gör, de du hittar på, så gör du inte det". Jaha...men då sa. Tack, då vet jag det... Bra att du talar om för mig vilka symtom jag lider av och inte. Idiot! Det är just såna kommentarer jag inte kan låta bli att dra på munnen åt. Okunskapen är pinsam...

Men nu tänker jag inte uppmärksamma dessa idioter till anonyma hat-spridare något mer. De har ingen rätt att ta plats här i min blogg och eftersom att det är just MIN blogg är det jag som bestämmer. Jag kommer envist fortsätta att slänga dessa "dumma" kommentarer samt hatkommentarerna i papperskorgen. Det är illa nog att jag läser dem.

Jag kan bara hålla tummarna och hoppas att de som kommenterar elakt och anonymt kanske trots allt har några få hjärnceller och att de då har förstått vad jag vill så de slutar besvära mig. Tyvärr tror jag inte mycket på det. Men de finns ändå inte för mig fortsättningsvis heller. Den lilla portion uppmärksamhet de fick är slut och nu blir det inget mer. Och så är det med det.

Det var någon av er som undrade om jag inte kunde publicera hatkommentarerna i egna inlägg så ni andra läsare får ta del av dem. Jag förstår att det intresset finns. Men nej, det kommer jag inte göra. De ska inte få mer uppmärksamhet än de redan fått. Det förtjänar de inte och jag vill ha en bra stämning i min blogg, utan hat och personliga påhopp.

Ännu ett STORT TACK till er, mina underbart fina läsare som kommenterar och stöttar och uppmuntrar och ger mig så mycket kärlek. TACK. 💙

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Grethe Hagen
skriven :

YOU GO GIRL!!!!!!!!! 👍👍👍💪💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 STÅ PÅ DEG JENTA MI 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙😃😃😃😃😃😃😃😃

Svar: TACK ÄLSKADE GRETHE 💙💙💙💙💙💙💙💙💙😀😀😀😀😀💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙😀😀😀😀😀
Hanna Andersson

2 ME alltidvila
skriven :

Bra beslut Hanna! Massa kramar till dig fina vän <3

Svar: Tack <3 Massa kramar tillbaka, fina vän <333
Hanna Andersson