hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Helt galet väder...!

Det är så konstigt väder. Ena stunden ösregnar det och åskar och blixtrar för att nästa stund spricka upp i sol med hyfsat blå himmel. Så håller det på. I natt regnade det så mycket att jag trodde taket på friggeboden skulle ge vika. Inte för att taket är dåligt, för det är det inte, utan för att regnet öste ner med sån kraft. Det small i plåttaket och det kändes som att hela friggeboden tyngdes ner av allt vatten som landade på den. Jag ligger här inne i sängen och ser att solen lyser bakom persiennen. För några minuter sedan kom en riktig regnskur igen. Åskan mullrar lite dovt långt borta så snart kommer nog regnet igen. Det är så galet väder. Typiskt svensk sommar...

Lite ljust på himlen. Solen skiner lite svagt och ger lite ljus på vår grusväg. Även om det är fint just nu lär åskan, blixtrarna och skyfallen snart vara här igen! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

Ja vädret är verkligen knas denna sommaren.

Klart du får vara nyfiken på hur många läsare, jag ligger mellan 80-150 unika om dagen. Beror lite på hur aktiv jag själv är! :)

Svar: Verkligen knas! :/ Det är en bra siffra! :)
Hanna Andersson