hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En namnskylt till Trisses halsband och en hund-skylt till Trisses mormor! 🐶

Jag tycker verkligen INTE om att shoppa. Jag avskyr det. Jag kanske hade tyckt det var roligt om jag hade energi över till något sånt, men det har jag aldrig haft, så jag vet inte. Lina tycker i alla fall om att shoppa. Pappa också, de är lika där. Mamma är som jag och tycker inte heller om stoppning. Men för henne är inte brist på energi det som är problemet utan brist på intresse och så är det för mig med.

Därför är det Lina som får stå för shoppandet, även om jag är med och bestämmer lite och kanske kommer med någon idé, när Trisse behöver något nytt eller när någon fyller år. Just dessa två saker var faktisk fallet för inte så längesen. Lina hittade sakerna, jag sa "okej", betalde hälften och Lina beställde och såg till att det hon (vi) shoppat kom till sin nya ägare. 

Trisse fick en liten namnskylt i metall att fästa på hans halsband. Det är inte namnet egentligen som är det viktiga, utan på baksidan av namnskylten står mitt och Linas mobilnummer om han (usch, vill inte ens tänka på det och kan inte tänka på det utan att tårarna kommer) skulle springa bort. Den är både praktiskt och viktig med våra telefonnummer och fin. Bra shoppat, Lina!

Mamma fyllde ju år för några veckor sedan och av Lina, pappa och mig fick hon två saker. En stor, dyr och mer "seriös" present. Och en liten, billig och söt present. Nämligen en liten skylt som passar mormor/matte och hennes lille barnbarn Trisse! Titta så söt! Och så sann!

Tyvärr är det en westie (West Highland white terrier) och inte en dvärgschnauzer på skylten, men vem bryr sig?! Och helt olik Trisse/en dvärgschnauzer är den inte så här som en svart figur! Jag tycker denna skylt är supersöt och väl passande för Trisse och hans mormor/matte. Bra shoppat även där, Lina!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

så fint halsband han fick och bar med era mobilnr i fall han skulle bli modig och rymma hihi

och så söt liten skylt din mamma fick <3

Svar: Visst är det fint! Såg dock att det ser lite grönt ut på bilden, vilket det inte är! Ja, precis. Det är bra med våra nummer även om jag verkligen inte hoppas att han kommer bort, fy hemska tanke!
Den är riktigt söt och passar Trisse och hans mormor mycket bra ;) <3
Hanna Andersson