hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Blombebisarna blommar! đŸŒŒ

Minns ni Linas stora kruka som hon sÄdde sommarblommor i? De smÄ gröna skotten som hon kallade för sina "blombebisar" och som vi till en början inte visste om det var bebisarna som vÀxte eller ogrÀs. Nu har de smÄ bebisarna blivit till vuxna sommarblommor i fÀrgerna gult och orange och nu blommar de sÄ vackert! Jag tror Lina Àr en stolt mor, inte bara till Trisse, utan ocksÄ till blombebisarna! ;)

Krukan i sin helhet! Visst Ă€r de vackra, blombebisarna?! 😍

Gult och orange Ă€r tvĂ„ av Linas favoritfĂ€rger. Jag tycker ocksĂ„ de Ă€r fina. Men ni vet vilken fĂ€rg som Ă€r min favorit. Just det, 💙! 

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

SÄ vackra ringblommor Lina odlat fram/upp! : ) SÄn tur att hon insÄg att de inte var ogrÀs som smÄ bebisar. HÀrligt med blommor i alla former, man kan aldrig fÄ för mycket av dem. MÄnga kramar fina vÀn <333

Svar: De Àr vÀldigt vackra! De sÄg exakt likadana ut som ogrÀs en period sÄ Lina var nÀra att rensa bort dem, men hejdade sig i sitt rensande och det gjorde att Blombebisarna kunde vÀxa upp och bli vackra!
Det hÄller jag med om! Jag Àlskar blommor, ju fler desto bÀttre!
MÄnga kramar fina vÀn <333
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Åh sĂ„ fina!

Svar: Visst Àr de! <3
Hanna Andersson

3 Lina
skriven :

Äntligen Ă€r dom hĂ€r mina smĂ„ blombebisar! Nu kan man verkligen skilja dom frĂ„n ogrĂ€set😂
Man Ă€r alltid lika stolt som förĂ€lder nĂ€r man ser sina smĂ„ vĂ€xa upp och blomma ut (haha😜😂)

Svar: Ja, Àntligen! Det Àr tur det, det var en kritisk period dÀr ett tag! SjÀlvklart Àr man det! ;)
Hanna Andersson

4 Fina Stina
skriven :

Åh, tack för uppdatering! TĂ€nkte faktiskt pĂ„ Linas blommor hĂ€romdagen. 😊 Fina!

Svar: VarsÄgod! Kul att du tyckte om den :) SÄ roligt att du gjorde det <3 visst har de vuxit upp till fina blommor! <3
Hanna Andersson