hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Blombebisarna blommar! 🌼

Minns ni Linas stora kruka som hon sådde sommarblommor i? De små gröna skotten som hon kallade för sina "blombebisar" och som vi till en början inte visste om det var bebisarna som växte eller ogräs. Nu har de små bebisarna blivit till vuxna sommarblommor i färgerna gult och orange och nu blommar de så vackert! Jag tror Lina är en stolt mor, inte bara till Trisse, utan också till blombebisarna! ;)

Krukan i sin helhet! Visst är de vackra, blombebisarna?! 😍

Gult och orange är två av Linas favoritfärger. Jag tycker också de är fina. Men ni vet vilken färg som är min favorit. Just det, 💙! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Så vackra ringblommor Lina odlat fram/upp! : ) Sån tur att hon insåg att de inte var ogräs som små bebisar. Härligt med blommor i alla former, man kan aldrig få för mycket av dem. Många kramar fina vän <333

Svar: De är väldigt vackra! De såg exakt likadana ut som ogräs en period så Lina var nära att rensa bort dem, men hejdade sig i sitt rensande och det gjorde att Blombebisarna kunde växa upp och bli vackra!
Det håller jag med om! Jag älskar blommor, ju fler desto bättre!
Många kramar fina vän <333
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Åh så fina!

Svar: Visst är de! <3
Hanna Andersson

3 Lina
skriven :

Äntligen är dom här mina små blombebisar! Nu kan man verkligen skilja dom från ogräset😂
Man är alltid lika stolt som förälder när man ser sina små växa upp och blomma ut (haha😜😂)

Svar: Ja, äntligen! Det är tur det, det var en kritisk period där ett tag! Självklart är man det! ;)
Hanna Andersson

4 Fina Stina
skriven :

Åh, tack för uppdatering! Tänkte faktiskt på Linas blommor häromdagen. 😊 Fina!

Svar: Varsågod! Kul att du tyckte om den :) Så roligt att du gjorde det <3 visst har de vuxit upp till fina blommor! <3
Hanna Andersson