hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vaniljkvarg och ett glas Fanta!

Efter en lång och mycket ansträngande dag med ett besök på Sahlgrenska (skriver om det imorgon) tar jag det lugnt och firar att det är fredag med en tallrik vaniljkvarg och ett glas Fanta. En bra avslutning på en jobbig dag. Trevlig helg, önskar jag alla er underbara läsare! ❤️ 

Gott med vanlijkvarg! Fanta är egentligen inte min favorit, jag tycker bättre om cider och hallonsoda, men ibland är det gott med Fanta också! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bella
skriven :

Åh vad gott med vaniljkvarg, blev så sugen på det nu!

Svar: Väldigt gott! Har fastnat i en sån period nu!
Hanna Andersson