hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Planer på att bli påsk-fin!

Idag kommer bli en intensiv dag vilket passar lagom bra med tanke på att jag redan är duktigt kraschad. Igår kväll hade jag så svår värk/smärta att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Fy, vilken tortyr det är. Febern, influensan, utmattningen, allt, är extra dåligt nu under kraschen. Idag ska mamma jobba fram tills elva, sedan slutar hon jobbet och kommer hem och hjälper mig duscha och tvätta håret. Planen är att jag ska bli lite påsk-fin. Eller fin och fin, ren i alla fall! Sedan ska vi, eller de andra, packa ihop det sista och så åker vi ut till sommarstugan där vi ska bo fram tills måndag.

På ett sätt ska det bli väldigt skönt att komma från huset, få lite miljöombyte och fira påsk i stugan. Och samtidigt kommer det bli väldigt jobbigt att inte kunna dra mig tillbaka på samma sätt som jag gör här hemma. Vi bor på en väldigt liten yta där i sommarstugan och vi har ännu inte öppnat upp friggeboden där Lina och jag bor på somrarna. Men det är bara att försöka stå ut så gott det går. Det vore klart enklare om jag inte började påsken som totalt kraschad, men ni är det som det är. Trisse älskar att bo på landet, Tyra och Tjorven och vi bor grannar där ute och vem vet, kanske kan jag sitta ute några minuter i helgen och njuta av vårvädret? Positivt tänkande är viktigt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Vad härligt med miljöombyte trots att det blir lite trångt och du får ha en mysig påsk! <3 Kramis

Svar: Det ska bli skönt att komma ut till lugnet på landet! <3 Glad Påsk! Kram
Hanna Andersson

2 NORRSKEN EMMA
skriven :

GLAD PÅSK!

kram

Svar: Glad Påsk! Kram
Hanna Andersson

3 Bella
skriven :

Jag tror att det kommer bli bra! Att inte kunna dra sig undan är en jobbig tanke och visst kan det bli påfrestande i perioder, men man brukar i det stora hela bara må bra av att få lite ombyte. Kramis!

Svar: Ja, det tror jag också! Precis, lite miljöombyte är aldrig fel! Kram <3
Hanna Andersson