hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mår totalt piss och pannkaka. Önskar en paus från detta helvete...

Jag har inte sovit nästan någonting i natt heller. Denna sömnlöshet gör mig galet frustrerad. Och det gör inte direkt att jag mår bättre. Alla människor behöver x antal timmars sömn för återhämtning varje natt och som svårt sjuk behöver jag ännu mer vila och återhämtning, ännu mer sömn. Men det är verkligen brist på både sömn och återhämtning.
 
Värken är lika jävlig som igår och influensan är  upptrappad några grader. Jag får knappt luft till mig, jag kippar efter andan och kan bara andas ytligt och snabbt. Jag svettas något kopiöst och jag mår allmänt piss och pannkaka. Det är med andra ord helt som vanligt med mig. Tyvärr. Jag önskar så att jag fick ha en dag då jag mådde en liten aning bättre. En dag då värken, influensan, utmattningen, yrseln, illamåendet osv osv inte var riktigt så starka som alltid annars. Jag önskar så att jag fick en natt då jag kunde sova djupt, flera timmar i sträck! En dag då jag kunde göra något, bara gå till toan och tillbaka, utan hjälp och utan att bli ännu mer golvad av den stora ansträngningen. Det önskar jag... Tyvärr lär det stanna vid önsketänkande är jag rädd. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bella
skriven :

Fina du, du förtjänar ju att må så mycket bättre. Massor med kramar till dig och hoppas att det bättrar sig snart, kram!

Svar: Tack snälla Bella. Detsamma, fina du! Massor med kramar tillbaka! <3 Tack, detsamma. Hoppas det livet blir lite lättar för dig med! <3
Hanna Andersson

2 Netti Starby
skriven :

Usch vad jobbigt du har det och jag sänder massor av kramar till dig <3

Svar: Det är tufft :( Tack snälla Netti! Massa kramar tillbaka <3
Hanna Andersson