hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Lite ljusglimtar i allt det nattsvarta... 💫🌑

Jag har verkligen mått pyton idag, extra pyton. Kraschen efter vårdbesöket igår är ett faktum. Det blev ingen sömn i natt, inte ens en halv timma fick jag sova på grund av den vidriga värken och alla andra hemska symtom. Ska det behöva vara så?! Hela jag är som ett stort blåmärke, allt jag ont, ont, ONT. Jag har världens feberfrossa, ont i halsen och är riktigt svag. Magen är fortsatt helt kaosartad. Inte världens bästa kombination att vara helt kraschad och behöva halta iväg till toan alldeles för ofta. Usch, säger jag bara.

Det blev många tårar imorse. De andra var ute i vårvädret och solen och grejade. Jag var ensam kvar i min fängelsehåla, oförmögen att göra något annat än att ligga blick stilla. Det är hemskt att ha det så här. Tänk att få gå ut i solen, bara en liten stund. Att kunna ta en liten sväng i rullstolen. Göra något, vad som helst. Något annat än att ligga här och mögla, tyna bort. Det tar på psyket att vara så sjuk, att ha så ont och må så fruktansvärt dåligt.

Mamma lagade en riktigt god middag. Jag älskar fisk och potatis! Trots att jag mår så dåligt kunde jag sitta med vid bordet och äta. Det var väldigt gott och ett glas vitt vin till maten var inte heller så dumt. Det gäller att uppskatta de små stunder av glädje som finns. En lyxig, god middag med mamma och pappa (Lina jobbade kväll) är något jag verkligen uppskattar. Det är tur att jag kan glädjas åt det lilla, utan den glädjen hade allt varit så mycket mörkare än det är. Och då är mitt liv väldigt nattsvart ändå...!

Världens lyxigaste middag med fisk i ugn, pressad potatis, Smögen-sås, sparris, broccoli, stekta championer och citron! Mums! 😍

Och ett glas vitt vin till det! 

Jag blev väldigt mätt, kan jag meddela! Men så gott det var! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mammansprinsessor
skriven :

Ser supergott ut ,kramar till dig ❤️

Svar: Det var det också! Kramar <3
Hanna Andersson

2 ME alltidvila
skriven :

Kram <3

Svar: Kram <3
Hanna Andersson