hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Inte kul att frysa! ❄️

Det blir snabbt kallt och rått här i stugan. Som väl är går det fort att få det varmt på en så liten yta men i sovrummet där Lina och jag sover och där jag befinner mig så gott som dygnet runt hittar inte riktigt värmen fram. Så här är kallt! Pappa bar in en värmefläkt till mig tidigare idag och den gjorde gott, problemet är att den låter så mycket så den kan inte vara på när jag befinner mig i rummet. Därför fick vi passa på att köra den medan jag var i köket och åt, men det tog inte så lång tid så nu är det kallt igen.

Jag har nattlinne och pyjamasbyxor och inte mindre än två duntäcken och en filt. Men jag fryser ändå! Lina ligger bredvid mig och tycker det är varmt. Det är konstigt det där för mitt i natten blir jag plötsligt av med ett av mina duntäcken. Det har hänt två nätter i rad nu att Lina tycker det är för varmt och vips saknar jag ett täcke och fryser som en galning. Hm...!

Jag blir alltid så kissnödig när jag fryser. Trots att jag nyss var på toaletten behöver jag gå igen. Men det orkar jag inte och nu när jag äntligen börjar få upp lite värme vore det förödande att sticka ut mina isbitar till fötter i kylan utanför täcket. Trisse kommer snart in från kvällspromenaden och värmer mina fötter. Det ser jag fram emot! Det är inte kul att frysa. Värken blir gnagande och lederna blir stela och konstiga. Jag tycker i och för sig inte om att vara för varm heller. Värmen är jobbig för mig som är så febrig hela tiden. Men jag undrar om det ändå inte är snäppet värre att frysa?! Det känns så just nu i alla fall!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 J
skriven :

Suger att frysa :(

Svar: Ja! :(
Hanna Andersson

2 Nilla
skriven :

Det är vidrigt att frysa och jag känner igen det där att bli kissnödig när man fryser 😕 kram

Svar: Ja, det är det verkligen! Det gör ONT att frysa! Konstigt att man ska bli kissnödig bara för man fryser...! Kram
Hanna Andersson