hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En vanlig tisdag men en ovanlig vecka!

Så var det tisdag igen! Dagarna går konstigt fort samtidigt som jag varje dag känner sån frustration över hur långsamt tiden går. Det är en så gott som helt vanlig tisdag idag. Vi ska ha bonusvovvarna hos oss, vilket såklart är veckans höjdpunkt! Lina jobbar kväll så vi ska umgås lite nu på morgonen/förmiddagen innan jag överger henne och går och lägger mig igen. Det är inte en vecka som alla andra nu eftersom det är Påsk. Tydligen har barnen påsklov denna vecka, något jag inte har koll på längre då jag varken går i skolan själv eller tillhör den "vanliga verkligheten", världen utanför mitt sovrum. På torsdag ska vi åka ut till vår sommarstuga där vi ska bo fram tills måndag. Det ska bli väldigt mysigt, om än en extremt stor ansträngning för mig. Men havsdoften och miljöombyte i form av annan säng och soffa gör säkert gott. För själen om inte annat. Och lite familjemys och påskmat (och påskgodis) är heller aldrig fel. Detta kommer bli en bra vanlig tisdag och en bra ovanlig vecka. Det bestämmer jag här och nu!
 
Påskpyntat och fint på matbordet! På torsdag kväll och fredag förmiddag börjar Linas arbete att få det påskpyntat och fint även i sommarstugan! 💛💚
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: