hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Då ska vi strax iväg till Sahlgrenska, igen...!

Nu ska jag ner och försöka få i mig lite frukost som Lina fixar iordning och serverar till mig. Jag är svag och mår förjävligt, precis som vanligt. Trots det kommer mamma snart och hämtar mig så ska vi åka till Sahlgrenska. Igen. Gör vi annat än att åka dit?! Det känns inte så just nu. Idag ska vi till hudmottagningen och får träffa en läkare som ska kolla på mina utslag och utreda vad det är som orsakat dessa. Jag hoppas på ett bra bemötande. Det betyder så mycket!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Hoppas att allt går bra för dig idag! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket! Ca två timma senare är jag hemma i sängen igen! <3 Kram
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Hoppas det går bra, kram!

Svar: Tack så mycket! Jag skriver ett inlägg om hur det gick lite senare idag! Kram
Hanna Andersson

3 Nilla
skriven :

Lycka till 💖

Svar: Tack så mycket! <3
Hanna Andersson

4 elin
skriven :

Åh hoppas inte att det ät något allt för allvarligt , kram<3

Svar: Tack, det är inget allvarligt. Jag har fått diagnos och ska genomgå en behandling som kommer göra mig bra! Skriver ett inlägg om det senare idag :) Kram <3
Hanna Andersson

5 Heléna
skriven :

Det är tur att fina Lina finns för dig när du inte orkar riktigt själv <3 Skönt att läkarbesöket gick bra! Många stora kramar världens finaste Hanna <333

Svar: Det är verkligen tur att jag har familjen som hjälper mig med allt! <3 Det var verkligen skönt, nu är det bara att börja med den nya behandlingen så är dessa utslag snart ett minne blott!
Många stora kramar världens finaste Helena <333
Hanna Andersson