hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Blom-uppdatering och favorit-blommor! 🌷🌺

Ny kommer en liten uppdatering av vilka blommor vi har i matrummet. På matbordet står denna fantastiska bukett rosor. Jag älskar rosor och den söta rosa färgen och de doftar dessutom lite sött och gott.

Rosor är allt bra tjusiga, oavsett färg och storlek! 🌹😍

I fönstret har vi denna fantastiska orkidé som lyser upp med sin skönhet. Den är så stor och tung när blommorna är utslagna att den hänger snett. Förhoppningsvis går inte blomskaftet av på grund av tyngden, det är inte så lätt att räta upp den nu när den är så sne, bara den kan göra att den går av. Så den får helt enkelt hänga lite snett.

Ljusa, helst helt vita, orkidéer är min favorit. Men den här ljusgula med rosa prickar är också väldigt fin! 

 

Blommorna på orkidén är så otroligt vackra! Tillsammans med doftpion, och rosor är orkidé min favorit-blomma. Dahlior är också fina. Och blåklockor. Och lejongap. Det finns såå många vackra blommor att det är svårt, rent av omöjligt att bara välja några få favoriter! Men måste jag välja EN favoritblomma så väljer jag doftpion. Se följande två bilder så förstår ni varför! 😍

Vackra vita doftpioner som vi har i vår trädgård! 

Helt underbara rosa pioner som Lina gav mig i somras! Så otroligt vackra! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anita
skriven :

Underbart med Pioner!

Svar: Verkligen :D
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Otroligt fina blommor! Idag skickar jag lite extra pepp till dig och önskar dig en fantastisk fredag! Det är du värd. KRAM<3

Svar: Visst är de helt fantastiska! Tack snälla rara du! Detsamma önskar jag dig! Massa kramar <3
Hanna Andersson

3 Netti Starby
skriven :

Så himla vackra blommor och ha en fin dag! <3 Kramis

Svar: Verkligen vackra! Tack så mycket, detsamma! <3 kram
Hanna Andersson