hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Blom-uppdatering och favorit-blommor! đŸŒ·đŸŒș

Ny kommer en liten uppdatering av vilka blommor vi har i matrummet. PÄ matbordet stÄr denna fantastiska bukett rosor. Jag Àlskar rosor och den söta rosa fÀrgen och de doftar dessutom lite sött och gott.

Rosor Ă€r allt bra tjusiga, oavsett fĂ€rg och storlek! đŸŒč😍

I fönstret har vi denna fantastiska orkidé som lyser upp med sin skönhet. Den Àr sÄ stor och tung nÀr blommorna Àr utslagna att den hÀnger snett. Förhoppningsvis gÄr inte blomskaftet av pÄ grund av tyngden, det Àr inte sÄ lÀtt att rÀta upp den nu nÀr den Àr sÄ sne, bara den kan göra att den gÄr av. SÄ den fÄr helt enkelt hÀnga lite snett.

Ljusa, helst helt vita, orkidéer Àr min favorit. Men den hÀr ljusgula med rosa prickar Àr ocksÄ vÀldigt fin! 

 

Blommorna pĂ„ orkidĂ©n Ă€r sĂ„ otroligt vackra! Tillsammans med doftpion, och rosor Ă€r orkidĂ© min favorit-blomma. Dahlior Ă€r ocksĂ„ fina. Och blĂ„klockor. Och lejongap. Det finns sĂ„Ă„ mĂ„nga vackra blommor att det Ă€r svĂ„rt, rent av omöjligt att bara vĂ€lja nĂ„gra fĂ„ favoriter! Men mĂ„ste jag vĂ€lja EN favoritblomma sĂ„ vĂ€ljer jag doftpion. Se följande tvĂ„ bilder sĂ„ förstĂ„r ni varför! 😍

Vackra vita doftpioner som vi har i vÄr trÀdgÄrd! 

Helt underbara rosa pioner som Lina gav mig i somras! SÄ otroligt vackra! 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anita
skriven :

Underbart med Pioner!

Svar: Verkligen :D
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Otroligt fina blommor! Idag skickar jag lite extra pepp till dig och önskar dig en fantastisk fredag! Det Àr du vÀrd. KRAM<3

Svar: Visst Àr de helt fantastiska! Tack snÀlla rara du! Detsamma önskar jag dig! Massa kramar <3
Hanna Andersson

3 Netti Starby
skriven :

SĂ„ himla vackra blommor och ha en fin dag! <3 Kramis

Svar: Verkligen vackra! Tack sÄ mycket, detsamma! <3 kram
Hanna Andersson